Die ene vriend die niet dik kan worden

Je kent ze wel die mensen, vrienden, collega’s mensen die je niet kent die nooit dik worden, maar zich de hele dag volproppen met eten. Wat ze eten zelfs meer dan de gemiddelde dikkerd. Dan vraag je zo’n iemand: hoe kan het dat jij zoveel kan eten zonder dik te worden. Dan hoor je: “Ja ik snap er zelf ook niks van maar ik eet echt super veel.”. Dan is er ook altijd nog de betweter die het allemaal wel weet en die zegt dan: ja wacht maar tot je wat ouder wordt dan komt het er in één keer allemaal aan. Ja echt in één keer. Dat is natuurlijk reinste flauwekul. Ben jij benieuwd hoe die mensen dus echt dun blijven. Lees dan deze blogpost en het waarheid over dunne mensen die veel kunnen eten maar niet dik worden. LosEventos weet het antwoord – wij deden onderzoek en de resultaten zijn verbluffend.

Betweters vragen hoe dunne mensen die veel eten dun blijven

Als je wilt beginnen met het uitzoeken van het probleem waarom dunne mensen niet dik worden terwijl ze meer eten als jij – hoe oneerlijk dat ook mag klinken, heb je wel een test case nodig om dit te onderzoeken. Raad eens wij hebben Gekke Goofert ingezet voor deze klus. We noemen het een probleem het kan natuurlijk ook een gave zijn veel eten, maar niet dik worden. Dus wij hebben een hoop betweters gevraagd – hoe het eventueel zou kunnen. Want ja, betweters weten alles beter dan anderen. Nou dan krijg je de volgende antwoorden – die trouwens nergens op gebaseerd zijn:

 • Die mensen zijn inwendig vet (het zit helemaal om hun darmen) – Vet van binnen dus eigenlijk dik van binnen. – Nou dat kan toch helemaal niet – denk toch logisch na, sjonge als je een emmer koopt past daar maar 4 liter water in – dan kun je daar ook geen 10 liter water indoen dan heb je een grotere emmer nodig. #betweter 1 – ontkracht
 • Als ze ouder worden – dan komt het er allemaal in één keer bij (ja ja, want dik worden doe je in 1 dag – is toch helemaal niet logisch) – Dit kan dus ook helemaal niet, mensen die dik worden die eten vet veel en krijgen elke dag een beetje meer honger dan wordt je dikker. #betweter 2 – ontkracht
 • Die mensen hebben geluk en hebben een snelle schildklier – Dit is natuurlijk ook flauwekul – dat zou betekenen dat alle dikke mensen dus automatisch een zwakke schildklier hebben – ook weer niet waar dus. #betweter 3

Onderzoek met een dun persoon – die veel gaat eten

Hier schoten we dus ook niet veel mee op, de betweters club wisten eigenlijk ziek weinig en hebben er maar weinig verstand van weer blijkt. Eerste test case mislukt. Dus we hebben zelf een traject opgezet van 16 weken met onze collega. Het plan zag er als volgt uit: we hebben een dunne collega die weegt 40 kg en is 1,90 lang. (veelste dun eigenlijk – zal wel een snelle schildklier hebben). We hebben dus onze dunne collega ingezet. Die ging vanaf het begin van het project veel eten. Normaal at die 5 x op een dag. Dit was zijn schema:

 • 8:00 – Ontbijt
 • 10:00 – Snackje
 • 12:00 – Lunch
 • 15:00 – Snackje
 • 18:30 – Diner

Nu hebben we een nieuw schema samengesteld – zodat hij zou aankomen of juist niet – de ultieme test – waarom blijven mensen dus zo dun terwijl ze veel eten. Het volgende schema heeft hij aangehouden voor de test:

 • 8:00 – Ontbijt + Big Mac
 • 10:00 Snackje + Cola
 • 12:00 Lunch + Lunch
 • 15:00 Snackje + Quarter Pounder
 • 18:30 Diner + 2 Biertjes
 • 21:00 +5 Biertjes

Onze collega kreeg met dit nieuwe schema genoeg calorieën binnen om een heel weeshuis te voorzien van eten. Dit project heeft nu 16 weken gelopen. En misschien raad je het resultaat al maar hij begon dus bij 40 kilo en is ondertussen verdubbeld naar 80 kilo. – Dit was duidelijk niet de juiste manier om te testen. Want hij bleef niet dun. Dus onze volgende onderzoek was misschien toch de dunne mensen vragen die niet dik kunnen worden.

Dunne Mensen vragen hoe zij dun blijven terwijl ze veel eten

Iris onze knapste dame was weggelegd voor deze klus. Als er iemand mannen kan ondervragen dan is zij het wel – Ze is sluw, knap en slim die krijgt de mannen wel aan de praat. Voor dit onderzoek hebben we 10 mensen uit ons testpaneel gevraagd of die het geheim des levens weten. Ze kwamen samen uit op 101 manieren – waardoor zij niet dik werden maar s’ochtends wel kunnen beginnen met een big mac plus een halve liter cola en kunnen eindigen met een kratje bier savond’s. We hadden het ook nooit verwacht – maar het is eigenlijk relatief simpel.

Openbaring 1

Zij zeiden als jij zo’n dunne collega, vriend of kennis hebt – zie jij die dan wel eens naar de wc gaan? – Nee, daar hadden wij ook niet bij stil gestaan. Maar dunne mensen die niet dik worden – die poepen niet 1x per dag maar wel 3x per dag. Dat zorgt er natuurlijk voor dat je veel dunner blijft! Super slim. Maar nu vraag jij je af hoe kan het dan dat ze zo vaak moeten poepen. – Dat kan je dus mentaal trainen! Heb je daar geen zin in – klik dan op deze link voor eenvoudige producten die je helpt bij extra poepen op een dag.

Openbaring 2

Misschien let je er nooit op – maar thuis zijn deze nep dikkerdjes (dun maar niet dikke mensen). Alles er aan het uitbraken. Gewoon vingertje in je keel na het eten – ja het is smerig, maar zo doen ze het dus. Beetje jou voor de gek houden en antwoorden geven – ik snap er ook niks van. Vervolgens een halfuur naar de wc de hele dag uit je bek stinken. Ze hebben het er gewoon uitgekotst. Wij begonnen steeds beter te begrijpen hoe deze mensen dun bleven.

Openbaring 3

Ja je gelooft het niet, we waren hierdoor ook verbaasd – maar er zijn dus ook nep dikkerds die net alsof ze heel veel eten – maar het stiekem achter een geheim vakje in hun mond verstoppen. Een soort gocheltruc kan je wel stellen. Hierin is zelfs een hele community aan mensen – deze noemen zichzelf de Hans Kazan Dik maar toch Dun Vereniging. – Dit is natuurlijk ongelofelijk smerig, want jij dacht altijd van misschien krijg ik de gave ook wel.

Openbaring 4

Er zijn ook echte dunnerds die niet dik worden omdat ze getraind zijn net als monken. Ze hebben hun hele chi onder controle. Je kent de gezegde het zit tussen de oren – omdat je denkt dat je ziek wordt – wordt je ook echt ziek. Wist je dat je dit dus ook positief kan inzetten. Als jij denkt dat je dun bent, dan wordt je ook echt dun. Je hebt het gewoon onder controle met fucking mind controle. Niet zoals bij openbaring 3 wat een mindfuck is. Dit is mind controle! Hoe awesome jij kunt je dun maken door dun te denken!

Alien blogger die ons probeert uit te roeien

Bronnen en andere blogs over dun blijven terwijl je wel veel kunt eten

Maarja wij zouden LosEventos niet zijn als we geen 3 onderzoeken doen. Dus we hebben ook nog een klein onderzoekje gedaan met een paar bronnen. Anders vinden jullie ons zo ongeloofwaardig (waar we meer klachten over gehad hebben – bullshit natuurlijk – wij noemen mensen die klachten sturen ook wel Harry’s net als Harry Klaagzang) – Wij doen namelijk gedegen onderzoek en zorgen altijd ervoor dat jij de beste keuze kan maken.

Volgens blogs blijven dunne mensen dun omdat ze ontzettend veel sporten. Ja dan denk je ik sport me helemaal suf en wordt ook niet dun. Nou dat zit dus zo – je moet geen cardio doen daar krijg je conditie van en wordt je misschien lekker fit van – maar je wordt er niet dun van! Nee, je moet denken aan kracht training en zorgen dat je ruim 100 kilo kunt bankdrukken. Want als je heel veel spieren hebt tot dat je er scheelt van ziet. Dan verbrand jij op een dag 3x zoveel calorieën dan iemand die geen spieren heeft. – Volgens fit.nl (Wij denken dat dit flauwekul is – want als je dik bent moet je ziek veel kilo’s dragen – daar zou je dan toch ook van gespierd moeten worden en dan zou het dus een vicieuze cirkel zijn – Je wordt dik – krijgt meer spieren – wordt weer dun – spieren zwakken af en je wordt weer dik. Maar dat is dus niet zo!

Andere partijen zeggen om dunner te worden – kun je ook gewoon minder gaan eten zoals de volgende websites die dat zeggen:

Gezondheidsnet – 13 Tips om af te vallen door minder te eten. (maar laten we eerlijk zijn – eten is veelste lekker dus die big mac gaan wij echt niet aan de kant schuiven). Dan nog liever naar de sportschool – maar niet heus. Wij gaan gewoon voor fuking mind controle. Easy Afvallen thats’ what we want!

Nu hadden we ook nog wel 15 van die healthy freak bloggers kunnen opzoeken. Maar daar hebben wij een pesthekel aan die komen namelijk met van die tips – ja je kunt nog wel lekker blijven eten maar dat moet gebalanceerd en dan komen ze met van die Alïen recepten aan. Geen mens op aarde heeft ooit gehoord van die flauwekul – maar dan moet je ineens noten & pinda’s door je bak met aardbeien verwerken. Smiddags eet je ook weer noten. Want ja we zijn allemaal eekhoorns of iets dergelijks. Wij vermoeden dat health bloggers die op eigen houtje werken – stiekem ook een invasie van aliens zijn – die ons langzaam bij beetje uit te moorden met hun freaky voedsel recepten.

Hoe kun je dus dun blijven de conclusie

Conclusie van het verhaal: Gebruik mind controle! – Succes veel plezier en laat hieronder in de reacties even weten of jij mind controle al onder de knie hebt. Heb jij ook nog een andere manier ontdekt (wat bijna niet kan) – en wil je deze graag delen dat mag ook.

 

Leave a comment