Feestdagen – 10 Tips om het te overleven

Feestdagen Chick

Feestdagen ja rond November beginnen ze weer, iedereen is druk bezig met cadeautjes kopen, cadeautjes uitkiezen en de radio’s worden weer plat gedraaid met commercials. Je kent het wel, ken je het niet dan zal je wel niet veel buitenkomen. De grote vraag is dan ook Hoe overleef ik de Feestdagen?

Hoe Overleef Ik De Feestdagen?

Ja hoe doe je dat is dan de vraag. Je stelt het je vast elke dag, wat wij bij LosEventos maar alstegoed begrijpen. Daarom hebben wij diverse onderzoeken gedaan naar hoe je dit kunt overleven. We hebben het hele internet afgespeurd naar informatie gedaan, enquêtes gehouden onder het hele personeelsbestand van LosEventos en wij zijn dan ook met zijn 5en tot de volgende tips gekomen:

Tip 1: Boek een lange vakantie

Ga lekker op vakantie naar Hawai en ga daar de hele dag liggen zonnen, neem ongeveer 2 a 3 maand vakantie tot de feestdagen voorbij zijn. Jij rust en je vrienden rust als je die tenminste hebt. Anders kan je natuurlijk lekker thuis blijven. Heb je wel vrienden boek dan dus die welverdiende vakantie. Nu denk je de feestdagen vier je toch met Familie en niet alleen met je vrienden? Nou wij kwamen tot de conclusie dat je de deur gewoon opslot kon draaien voor familie en dat die dan denken dat je niet thuis bent, dus die laten we buiten beschouwing.

Tip 2: Laat je ontvoeren door Aliens

Sinds we hebben bewezen dat er Aliens bestaan kun je je dus ook gewoon lekker laten ontvoeren, net zo makkelijk. Het enige probleem waar wij dan tegen aanlopen, is het feit dat zij misschien ook wel de feestdagen vieren en ja dan schiet je er weer niks mee op! Weet je hier wel een oplossing voor laat dan een reactie achter voor onze fans en lezers van dit fantastische blog vol feiten en tips.

Tip 3: Koop een groot slot bij de Action

Nee, we proberen hier niet de Action te promoten. Daar betalen ze ons namelijk niet voor als ze dat wel deden gingen we ze misschien wel promoten. Maar sluit je netjes op in een kamer hang er een slot op zodat niemand je kan lastig vallen. Uiteraard hoef je hierbij je niet te vervelen. Wil je weten hoe dit heel leuk kan worden lees dan alles in ons blog over Netflix en chill vanuit je rukbunker.

Tip 4: Voor diegene die de feestdagen wel vieren

Heb je cadeau’s nodig en je weet niet of je vrienden merkenhufters zijn lees dan eerst het blog over hoe je een merkenhufter herkent voordat je verder leest. Heb je het blog al een keer eerder gelezen? Nou dat is dan mooi. Heelveel mensen denken altijd te moeilijk over een cadeaus voor de feestdagen, maar iedere prul die je koopt werkt al tenzij iemand een merkenhufter is. Dus koop een prul of als je vrienden merkenhufters zijn lees dan de volgende tip:

Tip 4.1 Een Geschikt Cadeau Voor Een Merkenhufter

Gewoon een embleem kopen, die op een jasje naaien of over een kratje bier heen plakken is zo goed als echt. Koop een boxer met de naam Hugo Boos i.p.v. Hugoboss. Works like a charm. Of je kunt natuurlijk apparatuur kopen voor de feestdagen.
Een paar goede shops waar je een echte merkenhufter tegen kunt komen zijn de volgende:

  • Bamboodaddy – Wat je daar kunt kopen? Kijk zelf maar eens!
  • Cadeautjes.nl ja, als je daar geen cadeau kunt vinden voor een merkenhufter, dan kan je het nergens.

Leave a comment