Netflix en Chill Versus Bedflix ?

Eerder heb je misschien al een keer over bedflix gelezen op LosEventos.nl, maar weet je ook wat het het grote verschil is tussen Netflix en Chill en Bedflix? De Interpretatie van deze 2 is volkomen verschillend voor sommige mensen daarom geven wij graag uitleg!

Netflix en Chill uitgelegd

Een paar Definities volgens andere sites wat Netflix en Chill inhoud:

  • Volgens Fakka.nl is dat je onder het Netflix kijken ordinair ligt te bangen met iemand.
  • De Tweede definitie volgens de dames website fashionscene is het een sexafspraakje die je hebt gemaakt, en als je dit niet wist dan is je naam Patrick Ster volgens onze Fashionscene schrijfster.
  • De derde is in het Engels omschreven door Urban Dictionary
  • netflix-en-chill-engels

Nu hebben we grondig onderzoek gedaan en blijkt dit DE REINSTE FLAUWEKUL TE ZIJN. Netflix en Chill is gewoon lekker een filmpje kijken en relaxen oftewel chillen zoals de jeugd het van tegenwoordig zegt. Dus FashionScene heeft waarschijnlijk onder een steen geleefd. Want zeg nou zelf wat weten zij er nou van ze heten in Godsnaam Fashionscene dit heeft niks met Netflix te maken, dus ze hebben er ook geen verstand van. Met hun Popi Jopi gedrag van heb je onder een steen geleefd… Niemand vindt dat grappig, want iedereen is fan van Patrick Ster!

chick-die-lacht-om-haar-eigen-domme-grap

“Haha wat hebben wij gelachen zeg toen we de definitie van Netflix en Chill bedachten”

Nu duidelijk is wat Netflix en chill inhoud dus het relaxt van een filmpje of serie kijken, kunnen we kijken wat het verschil is met Bedflix.

Het Verschil Tussen Bedflix & Netflix en Chill

wie-is-hier-nou-de-gek

Het grootste Verschil is dat het woord Bedflix nog niet erkend is in Nederland, maar langzaam beetje bij beetje komt overwaaien uit Amerika. Het tweede verschil is dat je Bedflix vanuit je bed doet en dat je bijvoorbeeld met jezelf chillt, relaxt zonder enig mens erbij. Het derde grote verschil is dat Netflix en Chill eigenlijk gewoon ook vanuit je luie stoel kan, maar je kunt het ook doen op de bank, in de tuin, op het toilet en in bed! Maar Bedflix kan alleen vanuit bed. Dus hierbij is het mysterie opgelost.

Wat is dan de conclusie van dit verhaal:
Fashionscene is stom en snapt niks van Netflix en Chill en noemt iedereen die niet weet wat hun definitie is van Netflix en Chill: Patrick Ster. Dit vind ik eerlijk gezegd nogal hypocriet, want als wij bij Loseventos ook allemaal eigen definities gingen verzinnen van woorden, dan heeft de hele wereld onder een steen geleefd op de 3 bezoekers na die deze website hebben bezocht. Als je niet snapt wat we nu bedoelen kijk maar eens naar de volgende definities door LosEventos:

  • Voetbal: is een sport die je speelt met sticks waarbij je tegen een ronde kleine brik slaat. Het doel van het spel is om de brik zo ver mogelijk weg te slaan zodat je hem in een putje slaat. Vervolgens kun je de volgende scores behalen een bogey, een par, een birdie, een eagleof een Albatross. Als je dit niet weet heb je ECHT onder een steen geleefd!
  • Swaffelen: is het gebruiken een wattenstaafje om je teenhaar mee af te scheren. Dit is heel praktisch en kost je maar slechtst enkele minuten van je dag. Als je dit niet weet heb je echt onder een steen geleefd!
  • Een uiltje knappen: Dit is een spreekwoord die in de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt om aan te geven dat je heel graag pinda’s pelt en opeet op diverse feestjes. Als je dus een feestje geeft en men geeft aan dat ze bij jou een uiltje gaan knappen, zorg er dan voor dat je genoeg pinda’s in huis hebt! Wist je dit niet? Dan heb jij ECHT onder een steen geleefd!

Leave a comment