10 Bewijsstukken dat Aliens Bestaan

Aliens, je hebt er vast wel eens van gehoord.. Misschien heb je ze ook wel eens gezien. Over de hele wereld wordt er gesproken over dat aliens gezien zijn en dat ze dus ook echt bestaan. Maar is dat echt waar vraag je je af. Althans wij bij LosEventos.nl vroegen ons dus in ieder geval wel af of dat ze vreemde wezens bestaan. We zijn dus samen een onderzoek gestart. Gelukkige Harry, Gekke Goofert, Iris Improvis en ik Harry Klaagzang hebben dan ook de vraag bedacht waarop we antwoorden willen hebben. Wil je weten hoe ons onderzoek is afgelopen scroll dan direct naar beneden naar de conclusie.

Bestaan Aliens Echt?

Toen we begonnen met ons onderzoek naar aliens. Bedachten hoe we dit het beste in kaart konden brengen. Aangezien niet iedereen in aliens gelooft hebben we het iets subtieler geformuleerd. Ken je het fenomeen buitenaards leven? We zijn de laatste maanden ook niet actief geweest met bloggen, want wij zouden & zullen de waarheid aan het licht brengen over aliens.

Het internet afspeuren naar bewijs over aliens
Nou waar begin je dan? Natuurlijk bij je beste vriend Google of natuurlijk op loseventos.nl, want als er ergens iets gevonden kan worden op loseventos, zijn het wel onderwerpen die niet overal zomaar gepubliceerd worden. Wij durven dit uiteraard ook met jullie te delen. Het internet afspeuren heet ook wel deskresearch. Je ziet het misschien al voor je, bij ons staat dan zo’n groot wit whiteboard met in het midden deskresearch naar alle mogelijkheden die we konden bedenken.

Bewijsstuk 1 – van Ninefornews.nl
We zijn naar de eerste beste website gespeurd over complot theorieën , en ja hoor daar vonden we het eerste bewijs! Buitenaardsleven bestaat echt volgens Ninefornews.nl. Het kan niet lang meer duren volgens deze website of de overheid laat ons zien dat ze bestaan! Maar wij zouden geen onderzoekers zijn als we afgingen op 1 website, die misschien heel bekend is onder de complotters onder ons, nee wij gingen verder.

Bewijsstuk 2 – Ufo Spotters hebben snowboarder gefilmd met onbekend vaartuig op de achtergrond
Bij ons 2e bewijsstuk over buitenaards leven kwamen ufo spotters tegen. Op de site van Panorama.nl stond deze informatie recht voor het oprapen. We kregen er al wat meer vertrouwen in, maar we hadden nog geen harde bewijzen over aliens in ons midden. Voor Gekke Goofert was dit al bewijs genoeg, maar ik Harry Klaagzang wil het eerst zien dan pas geloven! Dus ons onderzoek moest verder gaan.

Bewijsstuk 3 – We hebben internationaal gespeurd (omdat wij Nederlanders behoorlijk kunnen overdrijven met wat we zien)
We zijn het hele net afgespeurd voor het bewijs dat ze echt bestaan! Extraterrestrial life zoals onze mede wetenschappers het noemen. We hebben dit bewijs gevonden bij de business insider in de uk. Voor het bericht kun je in de vorige hyperlink klikken.
Ons deskresearch was hiermee afgesloten en hiermee waren het allemaal mee eens.

Fieldresearch naar Aliens

Nu was het tijd voor keiharde bewijzen, waar konden we deze vinden. Aangezien we flink at onderzoek gedaan hadden, wisten we dat we naar Area 51 in Amerika moesten en we namen contact op met onze interne contact bij Area 51. Helaas kunnen wij zijn naam niet noemen, omdat hij/zij dan in gevaar komt voor het lekken van overheidsgeheimen. Nou misschien zie je het al voor je ufo’s, wapens en nog veel meer.

Toen wij aankwamen bij Area 51 hadden wij gedacht dat er allerlei alien tech zou zijn, maar wat wij niet hadden verwacht, dat ze een hele Alien gevangenishadden! We schrokken hiervan, want dit is natuurlijk ruzie zoeken met het onbekende. Uiteindelijk mochten we ook praten met één van de aliens, wat we uiteraard sneaky gefilmd hebben met onze go pro camera. Het bleek dus dat het voor de Aliens niet als een gevangenis voelde, maar meer als een onderzoekscentrum naar buitenaards leven. Dat vonden ze uiteraard prima. Nu denk je, hoe kon je dan met deze aliens praten? Heel simpel eigenlijk, door de verschillende Alien gadgets die aanwezig waren. Ze hadden zo’n handige vertaler die je misschien wel kent uit de film Snowpiercer. Nouja in ieder geval zo konden we hem verstaan.

Wat voor alien tech is er allemaal in area 51?

Je wilt natuurlijk wel weten wat er allemaal te bezichtigen valt. Nou we zullen je in ieder geval uit 1 droom halen! Ufo’s bestaan niet! Wel hebben ze grote schepen zoals de Enterprise en als in Firefly. Het vreemdste van allemaal is dat het woord wapens niet eens bestaan in hun woordenboek. Wapens zijn door de mens gemaakt, terwijl Aliens eigenlijk vredelievend zijn en op zoek zijn om de wereld te ontdekken. Ze zijn veel verder in hun evolutie dan dat wij zijn. Het feit dat wij altijd films zien over ray guns, plasma wapens en andere geniale technieken is dus de grootste flauwekul. Wel hadden ze andere fantastische technologieën maar dat lees je wel in onze conclusie.

Conclusie: 10 feiten over aliens

Je bent op het eind aangekomen en je was natuurlijk aan het wachten op de conclusie, nou hier komt die dan:

 • 1. Aliens zijn vredelievend
  Aliens zijn echte lievers, houden van knuffelen en hebben mega humor! Gekke Goofert heeft zich de hele dag met de vriendelijke wezens vermaakt. Uiteraard zich ladderzat gezopen als we niet anders gewend zijn 😉
 • 2. Deze wezens kunnen ook klagen
  Harry Klaagzang heeft de hele dag met een Alien lopen klagen over het voedsel dat ze hadden bij Area 51, we waren verbaasd maar hij heeft waarschijnlijk een nieuwe vriend voor het leven. Je had ze moeten zien Harry & Terror Et. Zoals wij ze noemden.
 • 3. Aliens zien er niet vreemd uit
  Ze lijken eigenlijk gewoon op vissen met grote dopogen, maar je hebt ze echt in verschillende formaten en vormen, het is ongelofelijk! Zij hebben op hun thuisplaneet net als ons ook staten, landen & provincies. Sommige hebben een accent wat niet te verstaan is, net Fries kun je wel stellen.
 • 4. Aliens hebben dieet producten die werken
  Ja het is ongelofelijk, maar ik ben na 1 middagje 20 kilo afgevallen en enorm gespierd geraakt, door hun wonderpillen.
 • 5. De Slimheids pil bestaat echt
  En aliens hebben ze uitgevonden! Ze hebben dus van die pillen waarmee je super slim wordt en je iq met 100 omhoog gaat. Je kunt dan gedachtes lezen en bewegen, dus over wapens gesproken, is dit misschien wel het gevaarlijkste wat ze hebben meegebracht

Nieuwsgierig naar het interview? (Hieronder een filmpje met de Alien die met ons gesproken heeft) EN niet doorvertellen anders krijgen we problemen met de overheid. Dit is voor jullie ogen alleen. For Your Eyes Only!

Leave a comment