We krijgen bij LosEventos vaak vragen ingestuurd van onze vertrouwde lezers en onze fans. We willen hierop graag dan ook een antwoord geven. Je snapt natuurlijk wel, dat elk onderwerp eerst door de redactie moet, anders is de kans aanwezig dat alles zomaar goed gekeurd word.

Deze week hebben we gekozen voor de vraag: is het gek of geek?
Deze was ingestuurd door onze lezeres: Sjaan van het tuinhek! We vonden dit een hele goede vraag en wisten het antwoord ook zo niet 1/2/3 - we hebben onze beste schrijvers testimonials laten opzoeken van bekende schrijvers. Het conclusie van ons onderzoek staat onderaan en is zeer verrassend!

Gek of Geek?

Wat zeggen mensen ervan

We hebben vrij veel onderzoek gedaan. Zoals op Google ingevuld wat is een gek? En we kwamen tot de conclusie een gek is een draaibare kap voor op een schoorsteen van metaal of steen. Nou wie had dat gedacht!

Dan restte ons nog maar 1 vraag: wat is een geek? En raad eens, waar wij gezocht hebben om daar een antwoord op te vinden?

Ja zeker, ineenkeer goed we kwamen uit bij Google.
Volgens encyclo is het een persoon die niks, die een beetje uit zijn neusvreet en achter computers de hele dag zit te kloten. Maar daar geloven wij niks van! Dus we zochten verder. 

We zijn er na lang speurwerk er achtergekomen. Door op de 2e link in Google te klikken en zoals altijd weet Wikipedia het antwoord en is LosEventos het meest betrouwbaar omdat die meer dan 2 bronnen raadpleegt. Zij zeggen dat een Geek iemand is die de hele dag een beetje zit te computeren en daar intens vrolijk van wordt.

Dus het verschil tussen een Geek en gek is simpel! Het is 1 letter verschil.