Over Ons

Over LosEventos

Woooooot, Pooooot. Wie Zijn Wij? Waarom Bestaat LosEventos.nl? Wat is het praktisch nut van ons bestaan?
Heb je je dat altijd al afgevraagd? Nou dat is eigenlijk heel makkelijk!

Wie Zijn Wij?

Wij zijn de meest creatieve schrijvers van Nederland, die niet bang zijn om spelfouten & grammatica fouten te maken. Ons team Bestaat uit de volgende personen:

  • Harry Klaagzang
    Harry KlaagzangHarry Klaagt over alles wat los even vast zit en is een rasechte Nederlander, hij zeurt over dingen die niet van belang zijn en bovendien is hij een eerste klas zeikerd. Deel dit dan maar met hem op Facebook. Onze Harry is nog maar 20 jaar oud, maar heeft nu al meer meegemaakt dan iemand die meer dan 200 jaar leeft. Ken jij ook zulke mensen?

Gelukkige Harry

Gelukkige HarryGelukkig Harry is de aartsrival van Harry Klaagzang. Waar de ene Harry enorm klaagt, is deze Harry over alles vrolijk als een vrolijke puppy gaat die door het leven. Er is niks wat hem stoort, hij is gek, gelukkig en altijd vrolijk. Zelfs op momenten dat niemand erop zit te wachten

  • Iris Improvisiris
    improvisatie irisIris is de Hippie van LosEventos. Niemand mag haar. Behalve Gelukkige Harry.
  • Gekke GoofertGekke Goofy
    Goofert is een echte Party Animal en een dik feestbeest. Met nadruk op dik. Hij doet alles wat god verboden heeft en hij drinkt meer dan menig mens op kan. Hij geeft dan ook gouden tips voor een mega gruwelijk feestje. Meer weten? Vraag er dan om in de comments of stuur een mailtje. Op dat laatste reageren we waarschijnlijk niet.

Waarom Bestaat LosEventos.nl

We hebben maar 1 doel in ons hele bestaan en dat is het brengen van een glimlach op je gezicht of het verdoen van je tijd. Maakt voor ons niks uit als we zelf maar lol hebben dat is het allerbelangrijkst.
Onze Missie is: Het niet zo serieus nemen van het leven.
Onze Visie is: Het leven van de mens voorzien van sterke verhalen, om deze vervolgens weer door te vertellen aan collega’s, familie en vrienden

Het Praktisch Nut van Ons Bestaan

We zorgen ervoor dat jij even niet hoeft na te denken over wat je ook doet in je leven. Of het nou om studeren gaat, je werk, je relatie, je familie of andere dingen waarmee je bezig bent. Bij ons kun je even heerlijk ontspannen, reageren op berichten, je afreageren op Harry Klaagzang, mee klagen met Harry. Jezelf laten meeslepen in de verhalen van Gekke Goofert of je Inleven in de rol van het leven van Gelukkige Harry. Als je het allemaal even niet meer weet of je wilt gewoon een goede beurt maken, dan voorziet Iris Improvisiris je van advies. Tevens geven onze andere schrijvers ook advies waar je niet zoveel mee kan!