Wat is een Narcist? (Narcisme) ☺️️

Narcistische Arrogante Vrouw

Het antwoord op de vraag: Wat is een narcist? is geen makkelijk antwoord. Maar wij bij LosEventos zijn zo fantastisch en geweldig dat wij er uiteraard achter gekomen zijn. We zijn eerst begonnen met uit te zoeken wat Narcisme is om een antwoord te vinden op deze simpele vraag die wij met ons intellect en onze superioriteit ten op opzichte van ieder mens op aarde eenvoudig kunnen beantwoorden. Dit is en was voor ons dit natuurlijk een makkie!

Wat betekent narcisme?

Toen ik begon met het onderzoek naar dit woord, keek ik eerst even goed in de spiegel om mezelf te bewonderen. Want ja ik zie er nou eenmaal ontzettend goed uit. Mijn bijnaam is ook wel Mr Hansome. Ik heb wel eens op een feestje gezeten dat de ene persoon na de andere persoon binnen kwam om mij een hand te schudden en te vertellen hoe het komt, dat ik zo enorm knap ben. Maarja genoeg over mij, je weet vast alles over mij, want iedereen kent Mr Hansome. Sommige mensen noemen mij arrogant omdat ze jaloers zijn op mijn goede smaak, mijn looks, mijn intelligentie en bovendien mijn charmes.

Maar goed wat is narcisme nou eigenlijk. Als je Wikipedia moet geloven dan betekent het, het volgende en ik vat het even kort samen:
Narcisme is ontstaan door Dr Freud waardoor ze het ook wel een freudiaanse term noemen. Dr Freud een groot Pschyloog, niet zo slim als ik maar zeker een slim persoon heeft een studie/onderzoek gedaan naar Narcisme, althans bij hem komt deze label weg die op mensen worden geplakt.

Ze zeggen dat narcisme een gedrag is wat vaak gekenmerkt wordt door een liefde voor eigen persoonlijk wat vaak gepaard gaat met het uiterlijk maar dat niet alleen. Niet dat hij het goed heeft, die Dr. Freud die kan me wat. Ik weet het veel beter en als je me niet gelooft dan ga je maar weg. Als je wilt weten wat Dr Freud nog meer zei, is namelijk dat narcisme bestaat uit egoïstische mensen, dominante figuren, gasten met een behoorlijke ambitie gevoel en een groot gebrek aan empathie (inlevingsvermogen). Als je dit gedrag dus vertoond dan wordt je ook wel een Narcist genoemd, dit meestal door mensen die jaloers op je zijn en niet zo slim.

Is een Narcist een negatief persoon?

Nee een narcist is niet iemand die geassocieerd wordt als een negatief persoon of asociaal persoon, maar juist het tegenovergestelde. Een Narcist is een geweldig persoon, leuk, aardig, charmant en leuk in de omgang. Als je een narcist bent dan ben je in werkelijkheid een fantastisch persoon. Ik geef hier 10 voorbeelden om aan te geven waarom een narcist een fantastisch, positieve personage is:

  • Voorbeeld nummer 1: omdat je slimmer bent dan de rest van de wereld kunnen ze tegen jou opkijken en als mensen ergens tegen kunnen opkijken hebben ze hoop om zelf ook beter te worden en zeg nou zelf dat is positief
  • Voorbeeld nummer 2: omdat je er zo goed uitziet, valt iedereen op je en zorg je voor een hoop liefde in de wereld. Dat is super positief want zeg nou zelf: “love conquers all, isnt it”.
  • Voorbeeld nummer 3: je kunt fantastisch sporten en dat zorgt ervoor dat mensen die niet zo goed zijn als jou in sport je willen evenaren daardoor krijg je een hoop minder dikke mensen en dat is weer goed voor de gezondheid van de mens.
  • Voorbeeld nummer 4: je hoeft niet aardig te zijn tegen mensen, want je bent gewoon fantastisch en iedereen weet dat en respecteert je dat is toch heerlijk!
  • Voorbeeld nummer 5: doordat je dominant bent vertel je mensen die niet weten wat ze willen, wat ze moeten doen, je geeft ze sturing in het leven en een doel en ja dat vat ik op als een zeer goede eigenschap. Je geeft mensen een doel in het leven!

Het antwoord op deze vraag is dan uiteraard ook een makkie:
Een Narcist is een geweldig persoon met unieke skillset en hoop vaardigheden, iemand die je als vriend wilt die er nooit voor je is omdat die geen rekening met jou hoeft te houden. ☺️️☺️️☺️️

Leave a comment