Dag Van De Vrouw – Niet Zeiken maar Strijken ?‍?

Dag van de vrouw, 8 maart is het weer zover. Ze hebben net Valentijnsdag gehad en nu willen ze alweer een dag van de vrouw hebben. Nou je kunt mij niet kwaaier krijgen, nu zit dat vrouwtje van mij alweer aan de kop te zeiken met wat gaan we doen dit jaar doen Harry? Ik word er stapelgek van. Ze heeft net een doos bonbons van mij gekregen met 3 chocolaatjes erin.

Hoe is de dag van de Vrouw ontstaan?

Ja daar vraag ik me wat af, hoe kan het dat deze wezens ook wel vrouwen genoemd een eigen dag krijgen? Nou het is vast en zeker allemaal begonnen met die rare trutten genaamd de dolle mina’s. Je geeft ze een vinger en voordat het zover is, hebben ze de wereld en dus ook hun eigen dagen! What’s next? Een eigen land van de vrouw….  We hebben het er wel eens eerder over gehad met onze redactie in een vorig blog. Dat kun je hier lezen: Dag van de vrouw en waarom het elke dag al dag van de vrouw is.

Vet dolle mina

Om het kort te houden het begon allemaal op een zonnige zomerdag. De vrouw dacht aan macht. Terwijl ze al zoveel kregen, was het nog niet genoeg. Nee die dolle mina trut zou het voor ons verpesten. Op 8 maart begon de trut een vergadering met meerdere van die zeikerds en wat dacht je? De man kon thuis zelf gaan koken na een dag hard werken. Ongelofelijk! Hoe brutaal die dolle mina was om dit te gaan organiseren. Het begon met een roddel over dat er een dag van de vrouw was. Vervolgens liep het vuurtje snel alle dolle mina’s gingen thuis hun man vragen waar hun cadeautje was hun vrije dag van koken, strijken, schoonmaken en wassen. Menig man was hier niet tegen opgewassen en gaf er aan toe. Uiteraard waren er ook dappere Harry’s die zeiden nee, jij hebt maar 1 recht en dat is het aanrecht!

nige recht is het aanrecht

Hoe drukken we dag van de vrouw de kop in?

Wij bij Loseventos, ik Harry Klaagzang doe dan ook een ode aan alle mannen in Nederland! Wat nee in de wereld. Stop deze nonsens en druk het de kop in voordat het te laat is, voordat we straks dus echt een werelddeel hebben, waar alleen vrouwen mogen komen. Onze economie zal instorten, er zal crisis ontstaan, je zou een nieuwe planeet krijgen. Maar gelukkig is het nog niet te laat. Doe met ons mee en geef het door op 8 maart en zegt luid en duidelijk tegen je vrouw, vriendinnen, partner en vrouwelijke collega’s: NIET ZEIKEN MAAR STRIJKEN!
Want voor je het weet is het te laat, en dat wil jij toch niet op je geweten hebben of wel?

Leave a comment